Brun farin der er blevet til sten

Vi kender vel alle til at have haft brun farin i huset, der er blevet til en fast sten og skal hugges ud for at kunne bruges?

Især er det irriterende hvis det er en hel pose det drejer sig om. Det fejler jo ikke noget andet end konsistensen er forkert. Frygt ikke, hjælpen er nær, hvis du har en uge.

Desværre er der nok ikke noget at gøre på dagen.

Du skal bruge en frysepose og to stykker køkkenrulle. Gør køkkenrullen våd, læg den i bunden af posen, farin-stenen ind ovenpå og luk posen. Derefter vent ca. en uge. Det er klart det kommer an på hvor tørt farinen har været inden og om der har været nok vand på papiret.

Efter en uge er papiret stadig fugtigt, men meget mindre. Farinen har opsuget vanddamp fra papiret.

Og bingo, farin der kan tages ud af posen med en ske.

Det kostede to stykker køkkenrulle og en frysepose. Du sparer en pakke farin!

Vigtigst, du har det næste weekend når du alligevel har glemt at købe nyt og stadig har lyst til at bage de cookies der skal have farin i. Eller drikke Irish Coffee.

Skriv et svar