Om Nofogani

Yet another gadget blog?

Nofogani er et akronym, hvis du ikke skulle have opdaget det. Nørd, foto, gadgets og ninjatricks. Jeg mangler et sted at dele ubrugelige, men interessante artikler og når jeg sender det til fruen er svaret som regel “Hvorfor sender du mig det her lort?”. Det er jo ikke så fedt ikke at kunne dele.

Meningen med dette site var at starte en side med nørdede posts og indslag. Med lidt foto-tricks, da jeg ynder at fotografere. “Den daglige brune kuvert” som konen brokker sig over, skal da også med. (Og jeg vil godt slå fast at jeg ikke køber gadgets dagligt! ). Ninja-tricks er ikke noget med kampsport, men små fif. Ad åre kunne det jo sagtens blive til en samling.

Så nej, det var ikke meningen af lave endnu en gadget-blog, men at lave en blog om de dimser, tricks, videnskab-blogs, nørderier som jeg alligevel læser, og ofte deler med venner på mails, sms, Skype, Facebook, Twitter etc. Hjælp gerne!

Niveauet: Det er altså alt fra fladpandet til højpandet.

Håber du vil læse med. Eller skrive med.

Rent teknisk så er det blevet noget mere besværligt. I starten kunne jeg let poste fra min windowsphone. Det er noget mere omstændigt med en iPhone.

Nofogani.dk, v. K Kamstrup, Skovhuskrogen 11, 3500 Værløse

Leave a Reply