Ledninger ligner et dødt Flying spaghetti monster

Et bord, to computere og en telefon. Hvis det er mere end blot nogle få minutter ender det med at være en cocktail der skaber det vildeste ledningskaos.

Opladning af computere, mobiler og tablets er meget nødvendig hvis man sidder og arbejder med dem. Desværre ender ens bord ofte med at ligne noget der er løgn, med det flyvende spaghettimonster liggende ovenpå.

Boks der skjuler ledninger
Jeg har i lang tid været på udkig efter noget der kunne hjælpe mig. På et udsalg i Bahne fandt jeg denne tilfældige boks billigt i en rodekasse. Den måtte kunne bruges til formålet! Jeg fandt også senere ud af at den faktisk er et ægte varemærke der laver boksene netop til at skjule ledninger.

Men det er simpelthen genialt. Fra at have stikdåse, transformere og ledninger liggende i en bunke på bordet er der nu en sort kasse. Fjernes computerne er det bare at flytte kassen, og bordet er ryddet.

 

Sådan bygger du videre på boksen

Men tænkte jeg, det kunne jo også være rart at ens telefon kunne blive opladet mens man sad og skrev. Måske kunne man bygge et trådløs QI-lader ind i kassen?

Ebay havde løsningen til 30 kroner inklusiv fragt.

Efter at have tapet den fast til låget og sat en USB-lader i stikdåsen,

er reduktionen af visuel rod ganske betragtelig. Lednings-spaghettimonsteret er nede i kassen!

Her ligger telefonen og oplader ovenpå kassen:

Her ligger Lumia 925 med trådløst ladecover og lader på boksen

Resultatet er en ledningsskjuler med indbygget QI-lader. Det er smart og kan meget hurtigt ryddes væk, hvis man har brug for bordet. Desuden kan man nu fjerne alle ledninger og lægge dem i et hjørne af stuen uden det ser ud til at der ligger en bunke kabelskrot.

Alt i alt er det en fed ting.

Leave a Reply