Mega-sej lagerplads

Gennem de seneste to år har jeg fulgt Microsofts løsning Skydrive udvikle sig. Fra at være et lille sideprojekt på Hotmail blev det lige så stille modent og til noget der kunne integreres i Windows, på Mac  og telefoner. Ganske gratis får man 7 Gb lager!

Det er GENIALT, intet mindre, at have adgang til alle sine filer hvor end man er. Men som fotos fra telefonen og dokumenter lige så stille har fyldt pladsen op og Microsoft vil have penge for at udvide pladsen må man enten betale eller se sig om efter bedre tilbud.

Her er 50 Gb hos den fuldstændigt uretfærdigt behandlede Kim Dotcom! Du husker vel sagen med at den amerikanske regering fik alle hans penge i HELE verden indefrosset, og med to helikoptere, politi og 70 specialstyrker stormede hans hjem hvor han boede med sin kone og 3 børn på grund af en amerikansk copyright sag…! Det efter at den New Zealandske efterretningstjeneste ulovligt havde aflyttet og spioneret mod ham. Jeg er ikke for copyright-misbrug, men det fuldstændige magtmisbrug for noget så ligegyldigt er forargeligt. Som han selv siger, hvorfor sendte de ikke bare en patruljevogn?

Ikke nok med det, så stjal, ja, STJAL, de amerikanske myndigheder alle hans computere og førte dem ulovligt ud af New Zealand til USA. Selv da retten i New Zealand pålagde dem at komme tilbage med grejet nægtede de! Arrogancen er for tyk nogen gange hos de amerikanere. De kommer selvfølgeligt også fra “the greatest nation on earth” så selvfølgeligt skal de da have lov til at stjæle folks penge og grej i andre lande!?! Folk der har fundet “sandheden”, skal man være på vagt overfor! Og efter de seneste sager om NSA, så bliver det ikke mindre sandt. De tror de kan tillade sig alt.

Forstå mig ret, jeg har mange rigtigt gode amerikanske venner, det er ikke for at være antiamerikansk. De fleste er virkeligt søde, søde mennesker! Der er bare nogle brister af og til med våbenlove, medmenneskelighed i forhold til sundhedsvæsen og retten til at opføre sig som bøller over for resten af verden.

Anyway, kan det ske for ham, så kan det ske for dig og mig. Der er mere end en internet-nørds penge på spil her. Det er et generelt retssikkerhedsproblem.

Hvad pokker har den smøre med lager at gøre, tænker du? Jo, han har startet et firma for at finansiere sin retssag (amerikanerne har jo nægtet ham penge til en forsvarer!).

Det vil jeg gerne støtte! Firmaet er støttet af et stort teleselskab og er sikkert. Selvom han ender med at blive sendt til USA.

her er et link til MEGA, der leverer 50 Gb gratis 2048 bit krypteret lager. Med apps til iPhone og Android og med programmer så det bliver et drev på Mac og PC. Linket leder til betalingssiden hvor man kan få vildt meget lager, tyverisikkert, brandsikkert og NSA-sikkert.

Synes man det er lidt for dyrt, så støt dog manden ved at købe hans seneste album Good Times. Det er noget dance med gang i 🙂 Især er nummeret Amazing fedt! jaja, 40 kroner for at støtte en frihedskæmper! I’m game!

Leave a Reply