Børn i butikken? Nej tak!

Den ene af to butikker gider tydeligvis ikke have for mange børn og dermed forældre i butikken, selvom børn sikkert er en stor del af kunderne.

Har du en ti’er i lommen? Jeg har ikke. Her er to helt forskellige tilgange til at skaffe kunder i butikken på en tur i Rødovre Centrum for snart et par år siden. Pointen gælder stadig om end jeg ikke kan garantere at det stadig gælder med priserne:

Skoringen havde denne Skofus hund, der kunne gynge hvis den fik 10 kroner puttet i sig. Min datter blev ved med at plage og vi forlod til sidst Skoringen, jeg bruger ikke kontanter og havde ikke 10 kroner på mig. Og for den sags skyld, havde jeg haft det, havde jeg ikke puttet dem i den kæmpe reklame for Skoringen.

Skofus 10 kr

Jeg kunne ikke lade være med at se hvor stor forskel der er i markedsføring, da vi nåede hen forbi Tingeltangel-butikken.  Her er da nogen der gerne vil have kunder, smart at sælge vand til 5 kroner flasken.

 

vand 5 kroner

Når man tænker på hvad man ikke betaler pr klik for at få kunder i sin netbutik, så virker det helt skørt at Skoringen ikke bare laver deres Skofus-forlystelse gratis. Hvad skulle der ske ved det? At der kommer mange børn, og dermed forældre i butikken?

 

Leave a Reply